10 Μαΐ 2018

Σε Σίκινο, Ίο και Σαντορίνη το Animasyros #tour17_18

Εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά, ηλικίας 6 έως 14 ετών και προβολές ταινιών για όλες τις ηλικίες περιλαμβάνει η ετήσια περιοδεία του Animasyros Διεθνούς Φεστιβάλ + Αγοράς Κινουμένων Σχεδίων “Animasyros #tour17_18”, η οποία τις επόμενες μέρες θα αποβιβαστεί ξανά στις Κυκλάδες και πιο συγκεκριμένα στη Σίκινο, την Ίο και τη Σαντορίνη. 

 Σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Πολιτισμού Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το Animasyros θα βρεθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου στο Δημοτικό Σχολείο Σικίνου, το Σάββατο Μαΐου στο Δημοτικό Σχολείο Ίου και την Κυριακή 20 Μαΐου στον Καρτεράδο της Σαντορίνης. 

Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια κινουμένων σχεδίων έχουν ως θέμα «Αυτός ο κόσμος ο μικρός ο μέγας!» (εμπνευσμένο από Το Άξιον Εστί του Οδυσσέα Ελύτη) και θα υλοποιηθούν και στα τρία νησιά, υπό την καθοδήγηση των animator - εκπαιδευτών Κατερίνας Κρεμασιώτη και Τόμας Κούνστλερ. 

Το πρόγραμμα σε κάθε νησί θα ολοκληρωθεί με προβολές επιλεγμένων ταινιών κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια από το αρχείο του Animasyros.

 Το Animasyros #tour17_18 αποτελεί μια σειρά περιφερειακών εκδηλώσεων, που υλοποιούνται σε συνδυασμό με δράσεις άτυπης εκπαίδευσης σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και της Κύπρου. 

Θα διαρκέσει έως την επόμενη διοργάνωση του Animasyros 11 που πρόκειται να πραγματοποιηθεί 26 - 30 Σεπτεμβρίου 2018 στην Ερμούπολη, την Άνω Σύρο, την Ποσειδωνία και τον Φοίνικα της Σύρου.

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...