11 Μαΐ 2018

Σύρος: Στις 2-3 Ιουνίου το 2ο μέρος του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου

Ο κύβος ερρίφθη…. Το πέρας της σημερινής συνάντησης ανάμεσα στον Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού με τον Υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναδάκη στο Μέγαρο Μαξίμου έβγαλε … λαγό. Και αυτό δεν είναι άλλος από την οριστικοποίηση της ημερομηνίας για την 2η φάση του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου του Νοτίου Αιγαίου που όπως είναι γνωστό θα γίνει στην Ερμούπολη Σύρου..

 Και η ενημέρωση ήρθε μέσα από την ανάρτηση του ίδιου του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κου Μαραγκού στην προσωπική του ιστοσελίδα στα social media που αναφέρει 

«Με τον Υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, είχαμε μια πολύωρη παραγωγική συνεργασία για την ατζέντα και τον προγραμματισμό του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, στις 2 & 3 Ιουνίου στην Σύρο, παρουσία του Πρωθυπουργού, Υπουργών, κυβερνητικών στελεχών, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και φορέων. Κυρίαρχα ζητήματα τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα στην περιοχή μας, η υγεία, η επιχειρηματικότητα και οι επενδύσεις, ο πολιτισμός και ο τουρισμός και φυσικά η επαναλειτουργία του ναυπηγείου υπό τη νέα ιδιοκτησία και οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης του». 

 Επίσης έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει και θεματική ημερίδα όσον αφορά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με έδρα τη Νάξο την 1η Ιουνίου και εδώ έχουμε θέματα. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένο και το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών ενώ υπάρχει και η πληροφορία ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει εκφράσει την επιθυμία να έρθει στη Νάξο (όπως έκανε σε Λήμνο και Καστελόριζο στα αντίστοιχα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια σε Μυτιλήνη και Ρόδο αντίστοιχα) αυτή τη φορά με κάθε επισημότητα και όχι για διακοπές…

 Πηγή : https://www.naxospress.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...