10 Μαΐ 2018

Στη Σύρο το 15ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Φοιτητικών Θεατρικών Ομάδων

Από τις 11 έως τις 20 Μαΐου η Σύρος θα φιλοξενήσει το 15ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Φοιτητικών Θεατρικών Ομάδων, με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα.

 Καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα δίνονται καθημερινά παραστάσεις στο θέατρο «Απόλλων», στην Αίθουσα «Κων/νου Τουλούπη» στα Λύκεια στο Μάννα, αλλά και στο θεατράκι της Πινακοθήκης Κυκλάδων.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται στη Σύρο το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Φοιτητικών Θεατρικών Ομάδων (το οποίο πραγματοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια με διαφορετική έδρα κάθε χρονιά), καθώς το 2014 είχε πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων το 11ο Φεστιβάλ με πολύ μεγάλη επιτυχία. 

 «Δεν μεγάλωσες ποτέ» από την θεατρική ομάδα του ΤΜΣΠΣ 

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, η φοιτητική θεατρική ομάδα του ΤΜΣΠΣ του Πανεπιστημίου Αιγαίου «Υποκριτές», με τη συμβολή της Φιλαρμονικής του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και της χορωδίας του Μουσικού Ομίλου Σύρου, θα παρουσιάσει τη μουσικοχορευτική παράσταση «Δεν μεγάλωσες ποτέ».

 Η παράσταση πραγματεύεται την ιστορία του J. M. Barrie, ενός συγγραφέα της Αγγλίας στην δεκαετία του 1900, ο οποίος μέσα από τα καθημερινά του βιώματα και τη δίκη του προσωπική ζωή κατάφερε να γράψει την ιστορία του Πιτερ Παν και να εμπνεύσει ολόκληρο τον περίγυρο του με αυτήν.

 Η παράσταση έχει προγραμματιστεί για τις 9 και 10 Μαΐου (ώρα 21:00) και στις 11 Μαΐου (ώρα 20:00) στο θέατρο «Απόλλων». Αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα βρείτε στο Facebook ,https://www.facebook.com/15oTHREATICALFESTIVAL/ αλλά και στην σελίδα της ομάδας των “Υποκριτών” στο Facebook 

 Είσοδος στις παραστάσεις: δωρεάν 

Πηγή : http://www.naxostimes.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...