14 Απρ 2018

«Βαριά ήττα» για τον Α.Ο.Σερίφου στην Μύκονο

Με το εμφατικό σκορ 9-0 πήρε τη νίκη η Άνω Μερά απέναντι στον Α.Ο. Σερίφου για τη 2η αγωνιστική στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων και πλέον έφτασε τους 6 βαθμούς, περιμένοντας το αυριανό αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού (ΑΟ Πάρου - ΑΟ Μυκόνου) για να κάνει το ταμείο της αγωνιστικής. 

 Ο χορός των γκολ θα ξεκίνησε με τον Αμντούλ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο οποίος και έκανε το 1-0. 

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ξενάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά. Στο 16' ο Γκολέμης έκανε τρία τα τέρματα για την ομάδα του, και ο Ξενάκης έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα για 2η φορά για εκείνον και 4η για την ομάδα του.

 Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε περίπου όπως το πρώτο με τον Τουρέ να σκοράρει δύο φορές σε δύο λεπτά, και πιο συγκεκριμένα στο 50' και το 52'. 

 Ο Γκολέμης στο 71' σκόραρε και εκείνος το 2ο προσωπικό του γκολ στο 71' κάνοντας έτσι 7-0 για την Άνω Μερά. 

 Το 8ο τέρμα για τους Μυκονιάτες πέτυχε ο Χατζάκος στο 80' ενώ στο 85' ο Τουρέ διαμόρφωσε το τελικό 9-0 για την ομάδα και κάπως έτσι πέτυχε και ένα προσωπικό χατ τρικ. 

 Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος με βοηθούς του κ.κ. Μουτάφη και Κουκά. 

 Συνθέσεις

 Α.Σ. Άνω Μερά (Τζιόβας): Τζάβρας, Μπούμπουρης (46' Χατζάκος), Κουκάς (72' Μόσχου), Κωφωκότσιος, Αργυρίου, Μαμαντί (46' Βαγανάς), Τουρέ, Καρφαρίδας (46' Αίγκλη), Γκολέμης, Αμπντούλ, Ξενάκης Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Χριστοδουλάκης, Θεοχάρης, Κεραμυδάς 

 Α.Ο. Σερίφου (Ράμπιας): Γούναρης, Μποφίλιος, Μονοβάσιος, Ρεβίνθης, Βαλσαμάκης Κ., Βαλσαμάκης Α., Μουστάκας, Παπαδόπουλος, Βαλσαμάκης Κ. (69' Κοτσέτας), Ρώτας, Παππάς 

Πηγή : http://www.sportcyclades.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...