21 Μαρ 2018

Δώδεκα φέτος τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας για το Νότιο Αιγαίο

Δώδεκα από τα 55 συνολικά Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας απέσπασαν εστιατόρια από το Νότιο Αιγαίου, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 20/3, στη Θεσσαλονίκη. 

Είναι η πρώτη φορά που το περιοδικό “Αθηνόραμα” απονέμει τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας ανεξάρτητα από τους Χρυσούς Σκούφους, δημιουργώντας έτσι έναν νέο θεσμό στον χώρο της εστίασης. 

 Πέντε βραβεία απονεμήθηκαν σε εστιατόρια της Σαντορίνης, τρία σε εστιατόρια της Μυκόνου και από δύο κατέκτησαν εστιατόρια σε Τήνο και Ρόδο.

 Αναλυτικά:

 Noble Gourmet Restauran, στο ξενοδοχείο Elysium Resort & Spa της Ρόδου, με βαθμολογία 15/20 

Σελήνη, στη Σαντορίνη, με βαθμολογία 15/20 

Black Rock, στο ξενοδοχείο Santorini Secret της Σαντορίνης, με βαθμολογία 14,5/20 

Kenshō Restaurant, στο ξενοδοχείο Kenshō Boutique Hotel & Suites της Μυκόνου, με βαθμολογία 14,5/20 

Το κόκκινο ποδήλατο, στη Σαντορίνη, με βαθμολογία 14,5/20 Santoro, στο ξενοδοχείο Grace Santorini, με βαθμολογία 14,5/20

 Το θαλασσάκι, στην Τήνο, με βαθμολογία 14/20 

Lady Finger Restaurant, στο ξενοδοχείο Andronikos της Μυκόνου, με βαθμολογία 14/20 

Μαραθιά, στην Τήνο, με βαθμολογία 14/20 

Μαυρίκος, στην Ρόδο, με βαθμολογία 14/20 

Mylos, στη Σαντορίνη, με βαθμολογία 14/20

 Thea, στο ξενοδοχείο Belvedere της Μυκόνου, με βαθμολογία 14/20 

 Τα 55 εστιατόρια της χώρας που κατέκτησαν Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας είναι διαθέσιμα 


Πηγή : http://atlantea.news/d

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...