18 Μαρ 2018

Νηρέας - ΑΟ Σερίφου ...Ενα από τα ομορφότερα ματς του φετινού Πρωταθλήματος

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ματς της χρονιάς! ΑΜΕΣ Νηρέας και ΑΟ Σερίφου έδωσαν «παράσταση» στο Δημοτικό γήπεδο της Πάρου χθες το απόγευμα. 

Τελικό 3-3 με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν για το μεγάλο.. «κόλπο γκρόσο» και τους Παριανούς γνωστούς «πεισματάρηδες», να καταθέτουν τα διαπιστευτήριά τους στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο! 

 Σίγουρα τέτοιου είδους παιχνίδια αποτελούν τη διαφήμιση του προϊόντος που ονομάζεται ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες. Το στόρι ήθελε τους γηπεδούχους αδιάφορους βαθμολογικά, ενώ από την άλλη την ομάδα της Σερίφου, να σπάει τα κοντέρ φέτος (αλλά και να καίγεται για βαθμό-βαθμούς) ενώ βέβαια οι λιγοστοί μεν, τυχεροί δε, να απολαμβάνουν ένα από τα ομορφότερα ματς του φετινού Πρωταθλήματος

ΜΑΤΣ ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ 

 Η αναμέτρηση είχε δύο όψεις. Η πρώτη, με τον Νηρέα να μπαίνει πιο δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο και με 2 τέρματα, ένα του Αριανούτσου στο 27ο λεπτό και ένα του Ρούσσου δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση των σαρανταπέντε, να θέτουν σοβαρές παρακαταθήκες, ως προς την έκβαση του υπολοίπου. 

 Η άλλη όψη του νομίσματος ανήκε στον ΑΟ Σερίφου, με το συγκρότημα του Γιάννη Ράμπια να μπαίνει σαν «τρένο» στην επανάληψη και με τα γκολ των Μποφίλιου στο 59′ και στο 78′, αλλά και του Παππά στο 63′, να πηγαίνει για την ανατροπή της χρονιάς μέσα στη Πάρο. 

 Ωστόσο ο Νηρέας δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Βρήκε το γκολ στο νήμα με τον Παπαδόπουλο (90′), δίνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. 

 Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κουζούμης με βοηθούς τις Μαργαρίτη και Κουκά 
 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

 ΑΜΕΣ Νηρέας (Παπαδάκης): Ζουμης Φ., Ρούσσος Λ. (63′ Ρούσσος Χ.), Ζουμης Η, Βράπι, Παπαδόπουλος, Άλκο, Χασάνι (76′ Ρούσσος Δ.) , Κυρτιανός (58′ Χατζίγια) , Αρκουλής Ν. (78′ Σινόπουλος) , Ρούσσος Ι., Αριανούτσος Αναπληρωματικοί: Ρεσουλάι, Αρκουλής Ι., Μιναστιρε. 

 ΑΟ Σερίφου (Ράμπιας) : Γούναρης, Μποφίλιος, Παγιολλάρι, Ρεβίνθης, Γεροντάρης, Βαλσαμάκης Α. (85′ Λιβάνιος), Βαλσαμάκης Κ., Μονοβασιος, Βαλσαμάκης Κ., Παππάς, Μποφίλιος Αναπληρωματικοί: Ζαχαρίας, Τσελάμη 

Πηγή : https://arthografos.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...