23 Μαρ 2018

Οι αποφάσεις του 5ου/2018 Δημοτικού Συμβουλίου Σερίφου

Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Σερίφου και οι κυριότερες αποφάσεις που ελήφθησαν είναι οι παρακάτω: 

1.Ομόφωνα αποφάσισε την αποδοχή 115.000€ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για Προμήθεια Μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού. 

2. Ομόφωνα αποφάσισε την αποδοχή 5.000€ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων και αυλειών χώρων.

 3. Ομόφωνα αποφάσισε την αποδοχή 130.000€ για προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων και εξοπλισμού παιδικών χαρών. 

4. Ομόφωνα ενέκρινε Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών. 

5. Ομόφωνα αποφάσισε την αδελφοποίηση του Δήμου Σερίφου με τον Δήμο Καρπάθου.

 6. Ομόφωνα αποφάσισε την διοργάνωση αγώνα δρόμου προς τιμή των μεταλλωρύχων που θυσιάστηκαν το 1916 για τα εργατικά δικαιώματα. 

7. Την παραπομπή του Δημάρχου Σερίφου για παράβαση καθήκοντος αποφάσισε, κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο. 
Ο λόγος της παραπομπής ήταν το γεγονός ότι, ενώ το 2015 είχε εξουσιοδοτηθεί ο Δήμαρχος για την σύνταξη και έκδοση πρωτοκόλλου Διοικητικής αποβολής για καταπάτηση Δημοτικού χώρου στο Μέγα Λιβάδι, δεν είχε προβεί σε καμία ενέργεια. 

 8. Την μη παραχώρηση, μέρους του γραφείου πληροφοριών του Δήμου, για την εγκατάσταση ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας αποφάσισε επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο. 

Πηγή :https://lsserifos.blogspot.gr 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...