13 Δεκ 2017

Από ένα βαθμό Πανσιφναϊκός και Α .Ο.Σερίφου [vidεο]

Ισόπαλο με 1-1 αναδείχθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον γηπεδούχο Πανσιφναϊκό και τον ΑΟ Σερίφου, για την 4η αγωνιστική του 2ου Ομίλου στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν δεν κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος του ματς το επιμέρους τους σκορ, σε μία αναμέτρηση που και οι δύο «καιγόντουσαν» για τη νίκη, με τον έναν βαθμό που ήραν να τους φέρνει ισόβαθμους στην 4η θέση με 7 βαθμούς.

 Στα του αγώνος ο Πανσιφναϊκός προηγήθηκε, αλλά το γκολ καταλογίστηκε ως οφσάιντ με τον ΑΟ Σερίφου να παίρνει κεφάλι στο σκορ τελικά στο 31ο λεπτό με τον Παππά να πραγματοποιεί ατομική ενέργεια κάνοντας το 0-1, αποτέλεσμα με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

 Στο 78΄ο Νίκος Ρεβίνθης ανατράπηκε στη περιοχή με τον κ. Κουζούμη να δείχνει την άσπρη βούλα και τον ίδιο παίκτη να είναι άστοχος καθώς έστειλε τη μπάλα άουτ. Στην επανάληψη ο Πανσιφναϊκός έφερε το ματς στα ίσα με τον Γεωργούλη στο 84’ όταν ο μικρός Σιφνιός μετά από παράλληλη σέντρα με προβολή έκανε το 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος. 

 Σύμφωνα με το blog ''kaipoutheos'' υπήρξαν παράπονα για την διαιτησία απο τον πρόεδρο του Πανσιφναικου, Γιώργο Ξυδη για δυο ακυρωθεν γκολ του ως οφσάιντ και το πέναλτι εις βάρος της ομάδας του. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κουζούμης, με βοηθούς τους Βάϊλα και Μαργαρίτη 

 ΑΣ ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ (Δημητριάδης): Καραβός, Φράγκος, Χρυσός (70’ Ζαμαριας), Διαρεμες, Ναδαλης Αν., Λεμπέσης (67’ Φραγκιάς), Ατσόνιος, Λεμπέσης Γ., Γεωργούλης Γ., Τσέλιος, Τσινα Αναπληρωματικοί: Ζαμπελης, Ατσόνιος Χ., Γεωργούλης Β., Ποργιώτης, Μαστροκαλος ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ (Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κ., Μποφίλιος, Παγιολλαρι, Ρεβίνθης, Γεροντάρης, Βαλσαμάκης Α., Λιβάνιος, Αδελιανάκης (61’ Χατζόπουλος), Βασλαμάκης Κ., Μονοβάσιος Αναπληρωματικοί: Γαβάκης, Χρυσολωράς, Γούναρης 

Πηγή : https://www.sportcyclades.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...