14 Δεκ 2017

Στην Άνδρο το εισαγωγικό σεμινάριο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Bridge between European Cultural Centres»

Στην Άνδρο πρόκειται να πραγματοποιηθεί το εισαγωγικό σεμινάριο που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πολιτιστικών Κέντρων (European Network of Cultural Centres), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Bridge between European Cultural Centres» (27-29 Μαρτίου 2018). 

Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα κατάρτισης, ανταλλαγής εμπειριών και συμβουλευτικής που απευθύνεται σε εργαζόμενους πολιτιστικών κέντρων. Στόχος του προγράμματος είναι η ανταλλαγή εμπειριών σε μεταξύ συμμετεχόντων και η περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων οι οποίες είναι απαραίτητες για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς το κοινό και την κοινότητα στην οποία απευθύνονται. 

 Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να υποστηρίξει το ανθρώπινο δυναμικό των πολιτιστικών κέντρων της Ευρώπης, προκειμένου αυτό να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις τρέχουσες επαγγελματικές και κοινωνικές προκλήσεις, όπως αυτές διαμορφώνονται στο ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον. 

 Από το 2008, το πρόγραμμα έχει υποστηρίξει την κινητικότητα 106 συμμετεχόντων από 70 διαφορετικά πολιτιστικά κέντρα που εδρεύουν σε 17 ευρωπαϊκές χώρες. 

 Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα έχει οριστεί η 23η Δεκεμβρίου 2017.

 Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Πλέγμα» https://www.plegma.org/ συνεργαζόμενου μέλους του European Network of Cultural Centres. 

 Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τη διαδικασία συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://encc.eu/news/becc-call-2018

Πηγή : https://cyclades24.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...