16 Δεκ 2017

Η Ελλάδα που παράγει και εξάγει – Η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Ελληνικής Παραγωγής

Η ιστοσελίδα της Ελληνικής Παραγωγής ανανεώθηκε και εμπλουτίστηκε με νέα ενδιαφέροντα στοιχεία για την Ελλάδα που δημιουργεί, παράγει και εξάγει. Αξίζει να την επισκεφθείτε για να γνωρίσετε τα στοιχεία και τους κλάδους της Ελληνικής μεταποιητικής βιομηχανίας. Στην ιστοσελίδα μας παρουσιάζεται η πραγματική εικόνα της παραγωγής που στέκεται και είναι παρούσα στις διεθνείς αγορές και αλυσίδες αξίας. 

 Ανακαλύψτε την ποικιλία των προϊόντων που παράγει η Ελληνική βιομηχανία στο διαδραστικό γράφημα, τους κλάδους και τα οικονομικά μεγέθη τους (Χάρτης Παραγωγής). Δείτε πώς η χώρα παράγει και εξάγει σε πάνω από 200 χώρες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, στο διαδραστικό χάρτη των εξαγωγών (Χάρτης Εξαγωγών). Γνωρίστε τα στοιχεία, τις αξίες και τους συντελεστές που συνθέτουν τη σύγχρονη μεταποίηση (“Μεταποίηση”).

 Με στοιχεία και αριθμούς που μας κάνουν περήφανους και μας βάζουν σε σκέψεις, ο κόσμος της παραγωγής στέλνει ένα αισιόδοξο και δυνατό μήνυμα. Η Ελλάδα έχει και την εθνική ομάδα της παραγωγής που πρέπει να στηριχθεί και να μεγαλώσει. Στόχος της Ελληνικής Παραγωγής είναι να συμβάλλει ώστε η ελληνική μεταποίηση να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική, πιο καινοτόμα, πιο διεθνής. 

 Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ακούσουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας μιλήσουμε για την Ελληνική Παραγωγή του σήμερα και του αύριο (Επικοινωνία). Ακολουθείστε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Twitter και LinkedIn 
Δείτε την ιστοσελίδα https://hellenicproduction.org/

Πηγή : https://hellenicproduction.org/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...