11 Νοε 2017

Με καΐκι θα ταξιδέψει ο ΑΠΣ Κύθνου στην Σέριφο για τον αυριανό αγώνα

Εν έτη 2017 δυστυχώς αυτά που ζούμε στο Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα έρχονται να επιβεβαιώσουν για ακόμη μία φορά αυτούς που μιλάνε για το πιο δύσκολο πρωτάθλημα της Ευρώπης που διοργανώνεται στα νησιά μας.

 Τελικά η χθεσινή απόφαση του ΑΠΣ Κύθνου να μην μεταβεί στη Σέριφο και οι αντιδράσεις που έφερε μία ενδεχόμενη αναβολή, έκανε τους ανθρώπους του σωματείου των Δυτικών Κυκλάδων να το ξανασκεφτούν και να αποφασίσουν τελικά να ρισκάρουν ώστε να ταξιδέψουν το πρωί με καΐκι στο γειτονικό νησί της Σερίφου.

 Όπως χθες ενημερωθήκαμε από τους ίδιους για την ενδεχόμενη αναβολή, έτσι σήμερα πάλι οι ίδιοι άνθρωποι μας ενημέρωσαν ότι τελικά τα πράγματα άλλαξαν μετά από απόφαση τους. Βέβαια, όπως αναφέρουμε και στον τίτλο ο θεός θα πρέπει να είναι βοηθός, καθώς η αποστολή θα βρεθεί το πρωί στο λιμάνι και θα αναχωρήσει για Σέριφο, μόνο και εφόσον ο καπετάνιος θα δώσει το «ΟΚ». 

 Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να μη βιώσουμε καταστάσεις βγαλμένες από το παρελθόν όπως αυτές του Ανδριακού και του ΑΜΣ Φιλωτίου. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας έχει οριστεί για αύριο Κυριακή στις 15:00 και θα έχει διαιτητή τον κ. Γιάννη Βάιλα με βοηθούς τους Νάκκα - Αντωνάκη.

Πηγή : http://www.sportcyclades.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...