17 Νοε 2017

Δηλώσεις κυψελών διαχείμασης και προγράμματα Μελισσοκομίας 2017-18 (δείτε τις προθεσμίες)

Προθεσμία μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2018 έχουν οι μελισσοκόμοι της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου προκειμένου να δηλώσουν τις κυψέλες διαχείμασης, καθώς και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τις δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων (Αντικατάσταση κυψελών)» και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας». 

 Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου: 

*Επισημαίνεται η υποχρέωση των μελισσοκόμων να δηλώσουν τις έτοιμες για διαχείμαση κυψέλες τους με αίτηση-δήλωση για το τρέχον έτος στην Υπηρεσία το αργότερο μέχρι 20 Ιανουαρίου 2018. 

Η καταγραφή των έτοιμων για διαχείμαση κυψελών αφορά όλους τους μελισσοκόμους, κατόχους μελισσοκομικών βιβλιαρίων, διαφορετικά θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα. 

*Όσον αφορά τις δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων (Αντικατάσταση κυψελών)» και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας», όλοι οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι πρέπει να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση-δήλωση στο Κέντρο Μελισσοκομίας Δωδεκανήσου απευθείας ή μέσω των Μελισσοκομικών Συνεταιρισμών και Συλλόγων της περιοχής τους, επίσης μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2018. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου στη Ρόδο (τηλ. 2241364915), στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Κυκλάδων στη Σύρο (τηλ. 2281098833), καθώς και στα Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 

Πηγή : http://www.naxostimes.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...