20 Οκτ 2017

Κάλεσμα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου για συμμετοχή στο 10ο Συνέδριο Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων Κυκλάδων

Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου εν όψει της διοργάνωσης του 10ου Συνεδρίου Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων Κυκλάδων που θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο, καλεί τους επαγγελματίες –μέλη του να συμμετέχουν σε αυτό.

 Στο συνέδριο το παρών μεταξύ άλλων θα δώσουν ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, ο πρόεδρος της ΟΕΣΑΟΝΝΑ Παύλος Πολιτάκης, ο πρόεδρος του ΕΟΑΕΝ Δημήτρης Πολιτόπουλοςο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος, πρόεδροι Εμπορικών Συλλόγων των Κυκλάδων και προσωπικότητες από τον επιστημονικό κόσμο. 

 Μεταξύ των θεμάτων που θα αναπτυχθούν είναι "Επιχειρηματικότητα, εμπόριο και νησιωτικότητα", "Τοπικά προϊόντα και Γαστρονομία - μοχλός τουριστικής ανάπτυξης των Κυκλάδων", "Φορολογία και ποινές", "Το νέο ασφαλιστικό" και "Ανακύκλωση - κοινωνία και κοινωνική οικονομία". Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο συνεδριακό κέντρο της π. σχολής Ουρσουλινών (στο κάστρο της Νάξου) το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

 Όπως αναφέρει το διοικητικό συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου "δεν θα πρέπει να λείψει κανείς από αυτή την τόσο εποικοδομητική συνάντηση". 

Το πρόγραμμα: 
Αριστερό Κλίκ στην εικόνα για καλύτερη ευκρίνεια

 Πηγή : http://www.naxostimes.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...