9 Σεπ 2017

«SuperRunner»: Για τρεις Παρασκευές πάει Άνδρο

Κίνηση από το … μέλλον ή απλά μία προσπάθεια να βοηθήσει την Άνδρο που φέτος δέχτηκε ουκ ολίγους επισκέπτες και ο Σεπτέμβριος δείχνει αρκετά δυνατός σε επίπεδο επισκεψιμότητας;

 Η είδηση πάντως χαιρετίζεται με ικανοποίηση από τους κατοίκους της Άνδρου (σ.σ. το ταχύπλοο είναι εγγεγραμμένο στο νηολόγιο του νησιού) που θα δουν για πρώτη φορά φέτος το «SuperRunner» να δένει στο Γαύριο… 

 Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα enandro.gr «Οι ιδιοκτήτες της Golden Star Ferries ανακοίνωσαν πως για τις τρεις επόμενες Παρασκευές (8 – 15 – 22) , μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη, στη θέση του Superferry που αποσύρθηκε από την γραμμή μας, θα δρομολογήσουν το ταχύπλοο τους «Super Runner» στο δρομολόγιο των 17:10 για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο. Το πλοίο μετά την Μύκονο θα συνεχίσει μέχρι την Πάρο.

 Η τιμή του εισιτηρίου για Άνδρο ανά επιβάτη θα είναι 19 ευρώ και για ανά ΙΧ 35 ευρώ. Η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι μέχρι το Γαύριο μια ώρα και 15 λεπτά! Η γλυκύτητα του Σεπτέμβρη, το αυξημένο τουριστικό ρεύμα και η ένταση του εφετινού ανταγωνισμού έφερε το αναμενόμενο για του χρόνου ταχύπλοο από εφέτος για τις τρεις πρώτες αναγνωριστικές διαδρομές του στην Άνδρο». 

 Να σημειώσουμε ότι το δρομολόγια προσαρμόζεται ως εξής: 
Αναχώρηση από Ραφήνα στις 17:10 με άφιξη Άνδρο στις 18:25, στην Τήνο στις 19:30, στη Μύκονο στις 20:10 και στην Πάρο στις 21:10 με επιστροφή στη Μύκονο στις 22:00 και στη Ραφήνα στις 00:45.
Πηγή : https://www.naxospress.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...