13 Σεπ 2017

Η Λαική Συσπείρωση Σερίφου αναβαθμίζει το site της

Σημαντική θεωρούμαι την απόφαση της Λαϊκής Συσπείρωσης Σερίφου να αναβαθμίσει το site της και να προσφέρει στην βελτίωση της ενημέρωσης για τους κατοίκους του νησιού μας συγχαρητήρια στον Θοδωρή Χρυσολωρά που επωμίστηκε αυτήν την προσπάθεια εμείς θα στηρίξουμε την προσπάθεια της  γιατί θεωρούμε ότι η ενημέρωση από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι σημαντική αλλά και υπεύθυνη   συμβάλει ως αντιπολίτευση  και φωτίζει την πραγματικότητα και τα πολιτικά δρώμενα στον Δήμο μας 

Γράφει ο Θοδωρής Χρυσολωράς 

Σερφιώτες-Σερφιώτισσες και φίλοι της Σερίφου.

 Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ένα μικρό κενό στην ενημέρωση γύρω από τα τεκταινόμενα στο Δήμο Σερίφου. Μερικοί βέβαια το χρησιμοποιούν ως άλλοθι προκειμένου να σπέρνουν το ισοπεδωτικό τους δηλητήριο: 

Όλοι τα ίδια είναι. Φταίει η αντιπολίτευση κ.λ.π. Προκειμένου να καλυφθεί αυτό το κενό, γιατί δεν είμαστε όλοι τα ίδια, αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε την ιστοσελίδα μας, η οποία θα λειτουργήσει δοκιμαστικά μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.

 Μέχρι τότε κάθε Σερφιώτης η Σερφιώτισσα μπορεί να μας υποδείξει βελτιώσεις, στα πλαίσια βέβαια των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων μας. Τα Σωματεία, οι Σύλλογοι,οι μαζικοί φορείς του νησιού και τα λαϊκά προβλήματα που θα αναδεικνύουν θα προβάλλονται από την ιστοσελίδα της Λαϊκής Συσπείρωσης. 

Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι:lsserifos.blogspot.gr 

Τις υποδείξεις σας μπορείτε να τις στείλετε εγγράφως στο mail: tchrysoloras@gmail.com Επίσης μπορείτε στα τηλέφωνα: 6981040404 και 2281052421 Όσοι θέλετε να βοηθήσετε μπείτε στη ιστοσελίδα, κάντε μια περιήγηση και αν έχετε να προτείνετε κάτι επικοινωνήστε μαζί μας 

Πηγή : www.facebook.com/tchrysoloras

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...