29 Αυγ 2017

Κανονικά ο ΑΟ Σερίφου, ανομοιογένεια στους ομίλους

Μόνο θετικά πράγματα βγήκαν στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στον ΑΟ Σερίφου. Αφού εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα της διοίκησης, υπήρξε ομόφωνη απόφαση για κάθοδο της Ανδρικής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα οι επιχειρήσεις του νησιού έδειξαν και την έμπρακτη στήριξη τους παρέχοντας τους πόρους.

Μάλιστα, ο ΑΟ Σερίφου έχει ήδη αποστείλει την αίτηση συμμετοχής, καθώς ως γνωστό αύριο Δευτέρα λήγει η προθεσμία. Αναφορικά τώρα με τη συγκρότηση των ομίλων, εκεί μετά την απόφαση του ΑΟ Σύρου να μη δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, έχει δημιουργηθεί γεωγραφική ανομοιογένεια, αφού οι ομάδες που λογικά θα συγκροτήσουν τον 1ο όμιλο μειώθηκαν σε 6.

 Πάμε λοιπόν αν δούμε τους ομίλους όπως ταιριάζουν βάσει δρομολογίων των πλοίων. 1ος όμιλος : Αίαντας Σύρου, Σύρος 2002, ΑΟ Πάγου, ΑΟ Μυκόνου, ΑΣ Άνω Μεράς και ΠΑΣ Τήνου 2ος όμιλος: ΑΠΣ Κύθνου, ΑΟ Σερίφου, Πανσιφναϊκός, Παμμηλιακός, Αστέρας Μαρμάρων, Νηρέας, ΑΟ Πάρου και Μαρπησσαϊκός 3ος Όμιλος: ΑΟ Καρτεράδου, Θύελλα Καμαρίου, Λάβα Εμπορείου, ΑΣ Ίου, Αστέρας Τραγαίας, Πανναξιακός ΑΟ, ΑΜΣ Φιλωτίου και ΠΑΣ Νάξου

 Την τελική απόφαση για τους ομίλους θα την λάβει η ΕΠΣ Κυκλάδων που καλείται να δώσει λύση στο δύσκολο δίλημμα της συγκρότησης. Μάλιστα δεν αποκλείεται και ριζική αλλαγή στα παραπάνω, προκειμένου να μην υπάρξει τελικά αυτή η αριθμητική ανομοιογένεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επόμενες μέρες, θα είναι μέρες σημαντικών αποφάσεων!

 Πηγή : http://www.sportcyclades.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...