27 Αυγ 2017

Δήμαρχος και αντιπολίτευση στη Γενική συνέλευση του Τελένικου

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΝΙΚΟΥ

 Το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Καλίτσου, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΤΕΛΕΝΙΚΟΥ με μεγάλη συμμετοχή των μελών του. Στην αρχή της Συνέλευσης, παρουσιάστηκε από τη Διοίκηση, ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα από τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο τα μέλη του Συλλόγου τα οποία αναφέρθηκαν στα προβλήματα των χωριών και γενικότερα της περιοχής.

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Αλέκος Λιβάνιος παίρνοντας το λόγο αναφέρθηκε στην 37χρονη παρουσία και προσφορά του Τελένικου στον τόπο.

Στην Συνέλευση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σερίφου και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θ.Χρυσολωράς.

Στην αρχή του σύντομου χαιρετισμού του ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης αναφέρθηκε στον χαρακτήρα των Δήμων σήμερα, οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε τοπικές Διοικήσεις.

Στη συνέχεια έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τα οικονομικά του Δήμου για το 2016. Αναφερόμενος στα έσοδα του Δήμου για το 2016 είπε ότι εισπράχθηκε μόνο το 35% όσων είχαν προϋπολογισθεί, εξ'αιτίας της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής για 3η συνεχή χρονιά να εισπράξει τα ανταποδοτικά τέλη.

Τέλος αναφέρθηκε σε όσα έργα έγιναν και σε όσα δεν έγιναν το 2016.
 Πηγή : https://lsserifos.blogspot.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...