4 Αυγ 2017

ΞΕΕ… Έρχονται εκλογές και ντέρμπι στις Κυκλάδες

Ώρα εκλογών και στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας και έχουμε ντέρμπι σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα… Μάλιστα, στις Κυκλάδες τα βαριά ονόματα είναι στις θέσεις που αφορούν τα.. πολλά αστέρια ενώ στη μικρότερη κατηγορία ο Γιάννης Μαργαρίτης, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου έχει εξασφαλισμένη θέση ως εκπρόσωπος των ξενοδόχων ενός και δύο αστεριών… Ας δούμε όμως το σχετικό δημοσίευμα από την ιστοσελίδα money-tourism.gr που αναφέρεται στο θέμα με τίτλο «Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΞΕΕ, όλα τα ονόματα, «ντέρμπυ» στις Κυκλάδες»
«Ανακοινώθηκαν από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, οι υποψήφιοι για τις επικείμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Πέραν των «εκπλήξεων» για τις οποίες σας έχουμε ενημερώσει, όπως η μη κάθοδος του Ανδρέα Μεταξά και του Σπύρου Γαλιατσάτου, το «ντεμπούτο» του Κώστα Καλιουδάκη, κ.λπ., από τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν, σε κάποιες περιοχές θα έχουμε «ντέρμπυ», αφού υπάρχουν περισσότερες υποψηφιότητες από τις θέσεις.
Πιο αναλυτικά, ως γνωστόν η θητεία του παρόντος διοικητικού συμβουλίου, ολοκληρώνεται στις 15 Ιανουαρίου του 2018 και ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ όλων των διοικήσεων του ΞΕΕ διαχρονικά, είναι η διενέργεια των εκλογών το Φθινόπωρο, πριν την λήξη της θητείας του εν ενεργεία ΔΣ, ώστε να είναι εν λειτουργία τα εποχικά ξενοδοχεία και να καθίσταται ευκολότερη η συμμετοχή στην ψηφοφορία.
Το παρόν διοικητικό συμβούλιο εξελέγη στις 22 Σεπτεμβρίου του 2013 και ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο του 2014, ενώ το αμέσως προηγούμενο στις εκλογές του 2009, είχε εκλεγεί στις αρχές Δεκέμβρη και ανέλαβε επίσης την διοίκηση του ΞΕΕ τον Ιανουάριο 2010.
Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ του ΞΕΕ οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2017 και η νέα διοίκηση θα αναλάβει τα καθήκοντά της στις 15 Ιανουαρίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο σημερινός πρόεδρος Γιώργος Τσακίρης, δεν έχει δικαίωμα επανεκλογής στη θέση του πρόεδρου.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «ΖΕΥΣ» το οποίο έχει αναπτύξει και υποστηρίζει τεχνολογικά η Ανώνυμη εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας» (ΕΔΕΤ Α.Ε.). Η ΕΔΕΤ Α.Ε., βάσει σύμβασης που υπέγραψε με το Ξ.Ε.Ε., έχει την πλήρη ευθύνη της άρτιας διενέργειας της διαδικασίας, η οποία βασίζεται σε διεθνώς αναγνωρισμένα τεχνολογικά πρότυπα για την διεξαγωγή ηλεκτρονικών ψηφοφοριών που διασφαλίζουν πλήρως το αδιάβλητο και απόρρητο της εκλογικής διαδικασίας.
Οι υποψήφιοι
Στην πρώτη ομάδα (Στερεά Ελλάδα – Εύβοια – Αργοσαρωνικός – Κύθηρα) εκλέγονται επτά σύμβουλοι και οι υποψήφιοι είναι ισάριθμοι, ως εκ τούτου θα εκλεγούν όλοι.
Ομοίως και στην δεύτερη ομάδα, Πελοπόννησος – Ελαφόνησος, όπου εκλέγονται 3 σύμβουλοι και έχουν καταθέσει υποψηφιότητες οι κ.κ. Καραλής Δημήτρης, Μεντζελόπουλος Ηλίας και Πολλάλης Δημήτρης.
Στην τρίτη ομάδα που είναι η Θεσσαλία, εκλέγονται 2 σύμβουλοι, με υποψηφίους τον κ. Κ. Λεβέντη και την κα Καραϊσκου Ελένη.
Στα Ιόνια θα έχουμε «ντέρμπυ, καθώς εκλέγονται 4 σύμβουλοι, με τις υποψηφιότητες να είναι 5. Συγκεκριμένα, στα πεντάστερα ξενοδοχεία, έχουν καταθέσει υποψηφιότητες οι κ.κ. Βούλγαρης Χαράλαμπος και Νικολουδάκης Αντώνιος.
Στην πέμπτη ομάδα, Μακεδονία, Θράκη και Θάσος, εκλέγονται 5 σύμβουλοι και στην κατηγορία ενός αστέρος, υπάρχουν οι υποψηφιότητες των κ.κ. Ηλιάδη Ηία και Τσιτλακίδη Ηρακλή.
Το μεγάλο «ντέρμπυ» όμως είναι στις Κυκλάδες όπου για 3 θέσεις, υπάρχουν 5 υποψήφιοι. Συγκεκριμένα στην κατηγορία 5,4 & 3 αστέρων, για 2 θέσεις συμβούλων, υπάρχουν 4 υποψηφιότητες, ήτοι οι κ.κ. Καραμολέγκος, Φιορεντίνος, Πίττας και η κυρία Παπαδάκη Όλγα.
Από την έβδομη ομάδα, Κρήτη εκλέγονται πέντε σύμβουλοι.  Εδώ ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του κ. Αλέξανδρου Αγγελόπουλου, στην θέση του αποχωρούντος Ανδρέα Μεταξά. Οι υποψηφιότητες είναι πέντε.
Από την όγδοη ομάδα, Δωδεκάνησα, εκλέγονται πέντε σύμβουλοι, και ξεχωρίζει ο πρωτοεμφανιζόμενος Κώστας Καλιουδάκης. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι έχουν εκλεγεί και στο υφιστάμενο διοικητικό συμβούλιο.
Τέλος, στις τρεις τελευταίες ομάδες, ενδιαφέρον παρουσιάζει η Ήπειρος, όπου για μία θέση υπάρχουν οι υποψηφιότητες των κ.κ. Γερασιμίδη και Ιωάννου.
Πηγή : https://www.naxospress.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...