12 Ιουλ 2017

Ανακριβής η είδηση ότι η Αθηναϊκή Ζυθοποιία καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο σε άλλη ζυθοποιία.

Με ενημερωτικό δελτίο  που λάβαμε από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία ενημερώνουμε την διαμαρτυρία της εταιρείας για  ανακρίβειες σχετικά με την δημοσίευση   στο μπλόγκ μας ευχαριστούμε την κυρία Ηλιοπούλου Μαρία  για την ενημέρωση Για περισσότερες πληροφορίες Μαρία Ηλιοπούλου 210 5384292
http://giannisserfanto.blogspot.gr/2017/07/heineken-267.html

Ποια η πραγματικότητα σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών

Αγαπητοί κύριοι,
Στο Μέσον σας δημοσιεύσατε την είδηση ότι η Αθηναϊκή Ζυθοποιία καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο σε άλλη ζυθοποιία. Τα όσα περιέχονται στο εν λόγω δημοσίευμα τυγχάνουν ανακριβή, καθώς καμία απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης δεν καλεί την Αθηναϊκή Ζυθοποιία να πληρώσει χρήματα σε άλλη ζυθοποιία, ούτε και εκκρεμεί κάποια σχετική προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, σας ενημερώνουμε ότι αναφέρεστε στην υπ’ αριθμόν 4055/2017 Απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, με την οποία το Δικαστήριο έκανε εν μέρει δεκτή την Προσφυγή της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας κατά της υπ’ αριθ. 590/2014 Απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού και περιόρισε το πρόστιμο στο ποσό των €26.733.529,18. Πρόκειται δηλαδή για πρόστιμο που έχει επιβληθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού  στο όνομα του Ελληνικού Δημοσίου και το οποίο θα αποδοθεί στο Ελληνικό Δημόσιο. Δηλαδή δεν τίθεται ζήτημα καταβολής του προστίμου σε καμία άλλη εταιρεία/ ζυθοποιία. Η προσφυγή της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού είναι ακόμα σε εξέλιξη, καθώς η εταιρία θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την πλήρη δικαίωσή της.
Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία εμπιστεύεται ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα την δικαιώσει στον επόμενο βαθμό, για αυτό και θα συνεχίσει να μάχεται προς υποστήριξη των θέσεών της, στο μέτρο που θεωρεί ότι η Απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού δεν ήταν δίκαιη.
Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία σεβόμενη την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία λειτουργεί πάντα με γνώμονα το όφελος των καταναλωτών, που ελεύθερα επιλέγουν τα προϊόντα που προτιμούν και εμπιστεύονται και αποτελεί πάγια πρόθεσή της η απόλυτη συμμόρφωσή της με τις γενικές αρχές και τους κανόνες του ελεύθερου ανταγωνισμού.
Παρακαλείσθε να λάβετε τα ανωτέρω υπόψη σας για την πλήρη και ορθή ενημέρωση των αναγνωστών σας. 

-Τέλος-
Πηγή : Αθηναική Ζυθοποιία
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...