18 Ιουλ 2017

Τα αστέρια του Ελληνικού μπάσκετ "έλαμψαν" στην Ίο

Με επιτυχία και πολλά χαμόγελα ολοκληρώθηκε το «1ο Ios 3on3 Tournament», που διοργάνωσαν ο Δήμος Ιητών και η εταιρεία Airpap Action υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού και την υποστήριξη του Agalia Luxury Suites. Μεταξύ 7-9 Ιουλίου 2017, η καρδιά του Ελληνικού μπάσκετ «χτύπησε» στην Ίο, με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών και φίλων του αθλήματος που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε κλίμα ευγενούς άμιλλας, στα κεντρικά γήπεδα στη Χώρα της Ίου απέναντι από το Δημαρχείο, τα οποία άλλαξαν μορφή ώστε να φιλοξενήσουν τους αγώνες της τελικής φάσης.
Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ που συμμετείχαν στο τουρνουά. Μιχάλης Κακιούζης, Κώστας Τσαρτσαρής, Δημήτρης Διαμαντίδης, Νίκος Παππάς και Θοδωρής Παπαλουκάς, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημήτρη Παπανικολάου και τέθηκαν αντιμέτωποι σε μεικτές ομάδες με τις εκπροσώπους του γυναικείου μπάσκετ, Εβίνα Μάλτση, Αρτέμιδα Σπανού, Κατερίνα Σπαθάρου και Ανθή Παπαηλία, υπό το βλέμμα του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό.Συνολικά, 30 ομάδες από νησιά των Κυκλάδων και την Αθήνα, με αθλητές ηλικίας 8 ως 45 ετών, αγωνίστηκαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Ειρήνη Χατζηδάκη», με αποκορύφωμα τη διεξαγωγή της τελικής φάσης που βρήκε νικητές τους Τσαρτσαρή, Διαμαντίδη, Μάλτση και τον Μιχαλόπουλο απέναντι στους Παπαλουκά, Κακιούζη και Σπαθάρου!

Στο περιθώριο των αγώνων πραγματοποιήθηκε πληθώρα διαγωνισμών, με νεαρό φίλο του μπάσκετ να κερδίζει τον διαγωνισμό shoot around, επικρατώντας της Εβίνας Μάλτση, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναδείχτηκε νικητής στον διαγωνισμό των βολών.
Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις και την υπόσχεση ανανέωσης του ραντεβού στην Ίο για το 2ο tournament, το επόμενο έτος.

«Στόχος μας παραμένει η ανάδειξη του εμπλουτισμένου Τουριστικού προϊόντος του νησιού μέσα από πρωτότυπες και στοχευμένες δράσεις» σχολίασε η κυρία Άντζελα Φάκου, Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ιητών, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κύριο Γιώργο Χατζημάρκο και την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κυρία Μαριέττα Παπαβασιλείου, χωρίς την στήριξη των οποίων δεν θα ήταν εφικτή η υλοποίηση της δράσης.
Συνολικά, 30 ομάδες από νησιά των Κυκλάδων και την Αθήνα, με αθλητές ηλικίας 8 ως 45 ετών, αγωνίστηκαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Ειρήνη Χατζηδάκη», με αποκορύφωμα τη διεξαγωγή της τελικής φάσης που βρήκε νικητές τους Τσαρτσαρή, Διαμαντίδη, Μάλτση και τον Μιχαλόπουλο απέναντι στους Παπαλουκά, Κακιούζη και Σπαθάρου!




Πηγή : https://parianostypos.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...