18 Ιουλ 2017

Δήμος Μυκόνου: Διαγωνισμός για την τουριστική προβολή 2017-18

Ο Δήμος Μυκόνου θα προκηρύξει διεθνή ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό ύψους 350.000 ευρώ με ΦΠΑ με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας - τιμής για την ανάδειξη αναδόχου της υπηρεσίας: Δράσεις τουριστικής προβολής Δήμου 2017-18.

Η χρονική διάρκεια της υπηρεσίες είναι 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.Ο ανάδοχος θα πρέπει να παραδώσει τρία πακέτα εργασίας. Το πρώτο πακέτο αφορά στη δημιουργία ειδικών εμπειρικών προϊόντων για τον προορισμό Μύκονος. Στο πλαίσιο αυτό μεταξύ θα γίνει έρευνα για την τουριστική κίνηση και την συμπεριφορά των επισκεπτών στον Δήμο καθώς και για τις τάσεις της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Το δεύτερο πακέτο αφορά την εκπόνηση και υλοποίηση στρατηγικού σχεδίου για την προβολή του Δήμου Μυκόνου ως τουριστικού προορισμού στα Social Media.Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων, θα εκπονηθεί ολοκληρωμένο σχέδιο επικοινωνίας και προωθητικών ενεργειών. Επίσης, θα γίνει εκπαίδευση στελεχών του Δήμου στα κοινωνικά δίκτυα. Το τρίτο πακέτο εργασίες αφορά σε συνδυασμένες ενέργειες τουριστικής προβολής του Δήμου. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει καταχωρήσεις σε έντυπα μέσα εσωτερικού - εξωτερικού καθώς και σε διαφήμιση στο διαδίκτυο.
Πηγή : Tornosnews gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...