23 Μαΐ 2017

London Greek Festival ..Με το δεύτερο μεγαλύτερο βραβείο έφυγε η ταινία του Βασίλη Μαζωμένου «Γραμμές» («Lines»)

  
Στην παγκόσμια πρεμιέρα της, η ταινία «Katherine of Alexandria - The Director's Cut», μια συμπαραγωγή Ηνωμένου Βασιλείου και Κύπρου σε σκηνοθεσία Michael Redwood απέσπασε το πρώτο μεγαλύτερο βραβείο  στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λονδίνου που φέτος έκλεισε 10 χρόνια ζωής.
 Με το δεύτερο μεγαλύτερο βραβείο έφυγε η ταινία του Βασίλη Μαζωμένου «Γραμμές» («Lines»). Η ταινία, που  απέσπασε το βραβείο καλύτερου concept μεγάλου μήκους ταινίας, αποτελεί μια κραυγή για την Ελλάδα που πεθαίνει παίρνοντας αφορμή από τις τουλάχιστον 4.000 αυτοκτονίες που έχουν σημειωθεί στην χώρα μας στην περίοδο της κρίσης.
Φέτος οι συμμετοχές στο LGFF ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Οι Έλληνες της διασποράς και τα θέματα με ελληνικό ενδιαφέρον είχαν την τιμητική τους.



Οι βραβευμένοι του London Greek Festival
Οι βραβευμένοι του London Greek Festival

  Το London Greek Film Festival συμπλήρωσε 10 χρόνια επιτυχίας και δημιουργίας και το γιόρτασε στην καρδιά της Βρετανικής Πρωτεύουσας, στο Θέατρο Τέχνης του Λονδίνου στο Camden Town (26 Crowndale Road, Λονδίνο, NW1 1TT). Παρουσίασε πλούσιο πρόγραμμα με διαγωνιστικό χαρακτήρα και παγκόσμιες πρεμιέρες,πρεμιέρες στη Μεγάλη Βρετανία, ευφάνταστες ταινίες από όλο τον κόσμο, ενώ φιλοξένησε εμπνευσμένους δημιουργούς και πιστούς θεατές.
www.londongreekfilmfestival.com/index.htm
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...