16 Μαΐ 2017

Η φιλοξενία συναντά την τέχνη στη Σαντορίνη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Μαΐου τα εγκαίνια της Aqua Gallery του χώρου Τέχνης της Aqua Vista Hotels που φιλοξενείται στο ArtHotel στον Πύργο της Σαντορίνης. Η έκθεση "From Athens to SantoriniGreeksartiststrips” που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εικαστικής πλατφόρμας #Rest@rt αποτέλεσε την πρώτη δράση της γκαλερί η οποία και έλαβε εξαιρετικές κριτικές.
Η Aqua Gallery άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της την Κυριακή 7 Μαΐου παρουσιάζοντας σε συνεργασία με τον χώρο Τέχνης Ηώς την ομαδική έκθεση "From Athens to SantoriniGreeks artiststrips" την οποία επιμελήθηκε η ιστορικός Τέχνης Μαρίνα Κανακάκη. 

Στο πλαίσιο της έκθεσης είκοσι ταλαντούχοι Έλληνες καλλιτέχνες εξέθεσαν έργα τους προσφέροντας στο κοινό ένα μοναδικό ταξίδι στα μονοπάτια της σύγχρονης ελληνικής εικαστικής σκηνής.
Η πλειονότητα των εικαστικών που συμμετείχαν έδωσαν το “παρών” στα εγκαίνια της Aqua Gallery, ενώ μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον τόσο των ενοίκων του Art Hotel όσο και των κατοίκων και των επισκεπτών της Σαντορίνης. Εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής του τόπου και στελέχη της Aqua VistaHotels τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια της γκαλερί, ενώ σημαντικό ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου που μίλησαν με τα θερμότερα λόγια για τον χώρο και τα έργα. Δεν ήταν λίγοι, άλλωστε εκείνοι που αναφέρθηκαν στην υψηλή καλλιτεχνική αξία της δράσης συγκρίνοντάς τη με ανάλογες εκθέσεις της πρωτεύουσας.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων της Aqua Gallery, η κ. Σοφία Ματζουράνη, BusinessDevelopment Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε σχετικά: «Τα εγκαίνια της Aqua Gallery αποδεικνύουν με τον πιο έμπρακτο τρόπο τη διαφορετική προσέγγιση της Aqua Vista Hotels στον τομέα της φιλοξενίας. Μέσα από την Aqua Gallery οι επισκέπτες των ξενοδοχείων μας, και όχι μόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και άλλες προεκτάσεις της ελληνικής φιλοξενίας ανακαλύπτοντας τη σύγχρονη καλλιτεχνική ταυτότητα της χώρας μας».



Περισσότερα για την Aqua Vista HotelsΗ Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα. Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...