14 Φεβ 2017

Γλυκιά ταλαιπωρία για τον Α.Ο.Σερίφου

Ακόμα ταλαιπωρείται η αποστολή του ΑΟ Σερίφου, που δεν έχει επιστρέψει στη βάση της, αποκλεισμένη από το απαγορευτικό.
Η ομάδα της Σερίφου, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επιστρέψει αύριο Τρίτη (14/2), έχοντας βέβαια στις αποσκευές της ένα σημαντικό τρίποντο, αφού να θυμίσουμε ότι σε αναμέτρηση που έγινε τη Κυριακή, νίκησε με 0-2 τη Σύρος 2002.
Η διοίκηση της ομάδας, προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση – δελτίου τύπου, μέσα από την οποία ενημερώνει και ευχαριστεί.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΑΟ Σερίφου:
Μετά την ταλαιπωρία 8 ωρών ταξιδιού, από Σέριφο Σύρο με 8 μποφόρ το Σάββατο και με τους αθλητές εξασθενημένου ς ο ΑΟΣ συνεχίζει την οδύσσεια και χθες Κυριακή αφού λόγω απαγορευτικού που ίσχυε για το Hellenic Highspeed  αναγκάστηκε να ταξιδέψει στον Πειραιά για να φτάσει στον προορισμό του αύριο Τρίτη (14/2) με το Αδαμάντιος Κοραής.
Και αυτό δε το λέμε σαν διαμαρτυρία. Γιατί ο ΑΟΣ μέχρι τελευταία στιγμή ήταν σε επικοινωνία με την ΕΠΣ Κυκλάδων για αναβολή του αγώνα λόγω των καιρικών συνθηκών.
Οι παίκτες του Μιχάλη Παλαιού όμως, με ομόφωνη απόφαση θέλησαν να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος και να ταξιδέψουν στη Σύρο για τον αγώνα Σύρος 21002 – ΑΟ Σερίφου, με αποτέλεσμα να αποδείξουν ότι δεν επηρεάζονται από ταλαιπωρίες και έδρες.
Κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο με 0-2, με σκόρερ δύο ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΟΥΣ, τους Κωνσταντίνους, Βαλσαμάκη και Ρεβύνθη, ενώ στην επανάληψη θα μπορούσαν  να κλειδώσουν τη νίκη με γκολ του Ανδρέα Βαλσαμάκη, που ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.
Τέλος ο ΑΟ Σερίφου, θέλει να ευχαριστήσει τη Σύρος 2002 για τη φιλοξενία και τη Hellenic Sea Ways για την τροποποίηση του δρομολογίου, ώστε να φτάσει η αποστολή μας στη Σύρο.
ΑΟ Σερίφου
Πηγή : http://www.sportcyclades.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...