16 Φεβ 2017

Εγκρίθηκε η διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου «Μάρκος Βαμβακάρης»

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, στη χθεσινή του συνεδρίαση, η συνεργασία ανάμεσα στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και την Εταρεία Ανάπτυξης και Προόδου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για την πραγματοποίηση του 2ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου «Μάρκος Βαμβακάρης».
Το θέμα εισηγήθηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος πολιτισμού Θωμαή Μενδρινού που αναφέρθηκε στην συνεργασία με την Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου Κυκλάδων, όπου συζητήθηκαν και αναπτύχθηκαν προτάσεις και σχέδια για το 2ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου.
Η πραγματοποίησή του προγραμματίζεται για το διάστημα 30 Αυγούστου-3 Σεπτεμβρίου και φυσικά θα είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου «Σύρος-Πολιτισμός 2017».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η πρόταση που κατέθεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ανδρέας Γιαλόγλου, ο οποίος πρότεινε να γίνει επαφή με συλλόγους του εξωτερικού που ασχολούνται με το ρεμπέτικο τραγούδι, προκειμένου να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, κάτι που θα βοηθήσει την ακόμα μεγαλύτερη εξωστρέφειά του.
Πηγή :http://cyclades24.gr/ 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...