9 Δεκ 2016

«Κοινό τόπο με τους ναυτικούς» αναζητά ο Κουρουμπλής

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, δήλωσε από τη Βουλή πως θα πρέπει να βρεθεί «κοινός τόπος» με τους ναυτικούς, προκειμένου να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις της ΠΝΟ και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στα λιμάνια της χώρας. Αποφασίζει αύριο για την πορεία των κινητοποιήσεων η ΠΝΟ

«Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι μια μεγάλη δύναμη και αυτό οφείλεται στη ναυτοσύνη και στον εφοπλισμό και πρέπει στη διαμάχη για τα εργασιακά ζητήματα με επιμονή και υπομονή να βρούμε κοινό τόπο.

Πρέπει οι Έλληνες ναυτικοί να πλημμυρίσουν τα ελληνόκτητα πλοία και οι εφοπλιστές να αντιληφθούν και να αναγνωρίσουν την αξιοσύνη των Ελλήνων ναυτικών. Με μια τέτοια προσπάθεια θα μπορέσουμε η Ελλάδα να διατηρήσει την ποιοτική της σημαία, και να εξασφαλίσει προτεραιότητα στην παγκόσμια εμπορική ναυτιλία», δήλωσε από την Βουλή ο Π. Κουρουμπλής.

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνεδριάζει αύριο προκειμένου να πάρουν απόφαση για το αν θα συνεχιστεί η 8ημερη απεργία. Την Παρασκευή δύο εταιρίες έσπασαν την απεργία στη Ζάκυνθο, θωρώντας ότι είναι μεγάλη η ανάγκη για τρόφιμα, ιατρικά υλικά και καύσιμα ήταν μεγάλη.
Πηγή : https://www.thepressproject.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...