24 Σεπ 2016

Νέα δεδομένα και μελλοντικές προκλήσεις για τον ελληνικό τουρισμό, στο συνέδριο του ΣΕΤΕ

«Ελληνικός Τουρισμός: Νέα Δεδομένα και Μελλοντικές Προκλήσεις» θα είναι το θέμα του 15ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 17-18 Οκτωβρίου 2016, στο Divani Caravel Hotel. Σκοπός του συνεδρίου είναι να επικεντρώσει τη θεματολογία του στον νέο οδικό χάρτη του ελληνικού τουρισμού, στα οφέλη της διασύνδεσης του τουρισμού με τους υπόλοιπους τομείς της ελληνικής οικονομίας, καθώς και στις μελλοντικές προκλήσεις.
Το συνέδριο θα ξεκινήσει το βράδυ της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου, με το επίσημο δείπνο και την ομιλία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κου Γιάννη Στουρνάρα με θέμα “Οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και η συμβολή του τουρισμού στην οικονομική ανάπτυξη».
Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18 Οκτωβρίου. Χαιρετισμό έχει κληθεί να απευθύνει ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κος Γιώργος Σταθάκης, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Chief Spokesperson της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος θα αναφερθεί στον ρόλο και τη συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αξιοποίηση του τουρισμού στην ανάταση της ελληνικής οικονομίας. Κεντρικός ομιλητής κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος θα είναι ο Υπουργός Επικρατείας κος Νίκος Παππάς.
Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμο ΕΔΩ.
Πηγή : http://atlantea.news/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...