22 Σεπ 2016

Επιτέλους…θα το πάρει το αγόρι!

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει η Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες, Κατερίνα Μονογυιού. Συνήθως όλοι λένε στο γαμπρό άντε θα το πάρεις το κορίτσι; Σε αυτή την περίπτωση ο γαμπρός, γνωστός επιχειρηματίας Χάρης Μαριόλης ήταν αυτός που περίμενε την αγαπημένη του Κατερίνα.
Ο γάμος του αρχικά ήταν προγραμματισμένος για τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, αλλά ο προεκλογικός αγώνας της Κατερίνας και οι εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, ανέβαλε προσωρινά τα όνειρα του ζευγαριού.
 
Τελικά η Κατερίνα Μονογυιού παντρεύεται…κάτι που μας βγάζει και είδηση….Εκλογές δεν θα έχουμε!
Οπότε θα «φάμε κουφέτα», από έναν ακόμη που ασχολείται με τα κοινά η οποία εγκαταλείπει και επίσημα την εργένικη ζωή στις 8 Οκτωβρίου.
 
Η πιο όμορφη μέρα του ζευγαριού πλησιάζει και όπως είναι φυσικό οι προετοιμασίες, έχουν μπει σε τελική ευθεία. Απομένει λιγότερο από μήνας και το μυστήριο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα τελεστεί στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά Μυκόνου.
 
Ένας από τους τρεις κουμπάρους του ζευγαριού θα είναι και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ενώ αναμένεται να δώσουν το παρών πλήθος κόσμου ανάμεσα τους και αρκετοί πολιτικοί φίλοι του ζευγαριού.
 
Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει δεξίωση σε παραλιακό μαγαζί για τους καλεσμένους, που θα τιμήσουν το ζευγάρι με την παρουσία τους σε αυτή την τόσο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.
Να ζήσετε ευτυχισμένοι και να δημιουργήσετε μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια.
Για του λόγου το αληθές σας παρουσιάζουμε και το προσκλητήριο του γάμου!
Πηγή : http://cyclades24.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...