17 Σεπ 2016

30ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υποβρύχιας αλιείας στηνΣύρο


Με την παρέλαση και την παρουσίασή των αθλητών, στο κοινό της πρωτεύουσας των Κυκλάδων ξεκίνησε και επίσημα το 30ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υποβρύχιας Αλιείας.

 Οι 25 ομάδες παρουσιάστηκαν στους Συριανούς σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του νησιού και πλέον όλα είναι έτοιμα για να περάσουμε στην αγωνιστική δράση.


Το Σάββατο το πρωί οι ομάδες θα ξεκινήσουν για την... τράπεζα του αγώνα, όπου και θα βουτήξουν στα ολοκάθαρα – έχουν να το λένε οι αθλητές – νερά του Αιγαίου.

Αυτό που έχει κάνει εντύπωσης στου αθλητές είναι η καλή ορατότητα που έχουν μέσα στη Θάλασσα, αφού σπάνια έχουν την ευκαιρία να ψαρέψουν κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί το ζύγισμα στην πλατεία Μιαούλη.

Ο αγώνας βέβαια θα συνεχιστεί και την Κυριακή με την τελική εκδήλωση και την απονομή των βραβείων, να πραγματοποιείται το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Υποβρύχιας αλιείας όπως τόνισαν και οι ομιλητές της εκδήλωσης πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και 

οι Συριανοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους καλύτερους αθλητές του κόσμου στο συγκεκριμένο άθλημα.
Πηγή : http://www.koinignomi.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...