30 Αυγ 2016

Με Μιχάλη Παλαιό και έδρα τη Μήλο ξεκινά προετοιμασία.ο ΑΟ Σερίφου

Ο Μιχάλης Παλαιός επανέρχεται στον πάγκο του ΑΟ Σερίφου και την Τετάρτη ξεκινά προετοιμασία.
Η ομάδα πορεύθηκε στην περσινή περίοδο με το δίδυμο του γενικού αρχηγού Νίκου Μουστάκα με τον Γαβριήλ Φωκίων να τον αναπληρώνει τους μήνες που για οικογενειακούς λόγους βρισκόταν στην Αθήνα και έδινε το παρόν μόνο στα παιχνίδια.
Ο έμπειρος προπονητής προτιμήθηκε καθώς στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Γιάννη Ράμπια ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον να συνεχίσει να προσφέρει από άλλο πόστο στην ομάδα.
Στο μεταξύ το γήπεδο της Σίφνου μόνο περιστασιακά μπορούσε να είναι διαθέσιμο, λόγω της επιβάρυνσης του από τα τμήματα υποδομών του Πανσιφναϊκού και έτσι οι Σεριφιώτες θα χρησιμοποιούν για έδρα το γήπεδο της Μήλου.
Παράλληλα γίνονται προσπάθειες για αποσφράγιση του γηπέδου της Σερίφου για να κάνουν τουλάχιστον εκεί προπόνηση και να αποφευχθεί το χώμα που δημιούργησε τεράστια προβλήματα πέρυσι.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΑ
Ο Νίκος Μουστάκας που πέρυσι υπηρέτησε τον σύλλογο από διπλό πόστο του γενικού αρχηγού και προπονητή, έχοντας σαν δεδομένη την μετακίνηση του τους χειμερινούς μήνες στην Αθήνα, έχει αποφασίσει να δηλώσει παραίτηση, βάζοντας την εύρυθμη λειτουργία και το καλό της ομάδας πάνω από τις προσωπικές του απόψεις. Γνωρίζοντας το πάθος και την αγάπη του για τον σύλλογο του νησιού του είμαστε σίγουροι πως δεν θα αργήσει η μέρα που θα τον ξανασυναντήσουμε στις επάλξεις! 
Πηγή : http://www.sportcyclades.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...