30 Αυγ 2016

Έτσι θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα Κυκλάδων

Πολλά και σημαντικά θέματα έβγαλε σήμερα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς όπως γράψαμε οριστικοποιήθηκαν οι όμιλοι σε Α΄και Β΄κατηγορία, ενώ υπήρξαν και άλλες σημαντικές αποφάσεις.
Επίσης συζητήθηκαν ο τρόπος διεξαγωγής των κατηγοριών και των τμημάτων υποδομής, ενώ πάρθηκε και η απόφαση που αφορά και το μέλλον των δύο “μεγάλων” κατηγοριών, όπου από τη σεζόν 2017-18 θα υπάρξει μόνο μία κατηγορία, χωρισμένη σε τρεις ομίλους.
Όσο αφορά την Β’ κατηγορία, εκεί αφήσαμε ένα κενό όσο αφορά τις ομάδες που θα απαρτίσουν τους 2 ομίλους. Έτσι σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ, ο πρώτος όμιλος θα πλαισιωθεί από τις ομάδας της Σύρου, της Τήνου, της Σίφνου, της Σερίφου και της Μήλου (Παμμηλιακός, Πανσιφναϊκός, Α.Ο. Σερίφου, ΠΑΣ Τήνου και Σύρος 2002), ενώ ο δεύτερος όμιλος θα αποτελείται από ομάδες της Πάρου, της Νάξου και της Σαντορίνης (Αστέρας Μαρμάρων, Αστέρας Τραγαίας, Καρτεράδος, Νηρέας, ΠΑΣ Νάξου και Μαρπησσαϊκός.
Από εκεί και πέρα στην Β’ κατηγορία θα υπάρξει τελικός Πρωταθλήματος, όπου οι πρώτοι των ομίλων θα συναντηθούν σε ένα ματς που θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, όπου και θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της κατηγορίας.
Το πρωτάθλημα της Κ16: Οι ομάδες θα χωριστούν σε τρεις ομίλους ώστε να μην υπάρχουν πολλές μετακινήσεις και επιβαρυνθούν περισσότερο οι ομάδες. Το πρωτάθλημα της Κ16 θα ξεκινήσει στις 17 Σεπτεμβρίου καθώς υπάρχει το τουρνουά των Ενώσεων.
Ο πρώτος όμιλος θα περιλαμβάνει ομάδες από τη Σύρο (2), την Άνδρο, την Τήνο και την Μύκονο. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως έχουν δηλώσει τρεις ομάδες στην Κ16, όπου η μία με κλήρωση θα πάει στο δεύτερο όμιλο.
Ο δεύτερος όμιλος: θα συμπληρωθεί με ομάδες από την Σύρο (1), την Πάρο και την Σίφνο.
Ο τρίτο όμιλος: θα είναι με ομάδες από την Νάξο και την Σαντορίνη.
Στο πρωτάθλημα Κ14 έχουν δηλώσει και θα πάρουν μέρος συνολικά 17 ομάδες και αυτή η κατηγορία θα χωριστεί σε τρεις ομίλους.
Ο πρώτος όμιλος θα έχει ομάδες από την Σύρο, την Τήνο και την Μύκονο.
Ο δεύτερος όμιλος θα πλαισιωθεί από ομάδες από τα νησιά Πάρο, Σίφνο και Μήλο, ενώ ο τρίτος όμιλος θα υπάρχουν ομάδες από την Νάξο και την Σαντορίνη.
Οι υπόλοιπες κατηγορίες θα καταρτιστούν στο επόμενο Διοικητικό Συμβουλίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σέριφο στις 11 Σεπτεμβρίου, όπου στο ίδιο μέρος θα διεξαχθεί και η κλήρωση των πρωταθλημάτων.
Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί σ’ αυτό το σημείο πως η πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου έχει οριστεί για τις 17 Σεπτεμβρίου και αμέσως στις 24 θα γίνει η δεύτερη αγωνιστική. Ενώ το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα ξεκινήσει αν δεν υπάρχει κάποια αναβολή… λόγω καιρού την 1η Οκτωβρίου.
sprotcyclades.gr
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...