22 Αυγ 2016

Η Astra Airlines ένωσε τη βόρεια Ελλάδα με τις Κυκλάδες !

Με τη φράση «ήρθε η ελπίδα και πάλι στη ζωή μας, μπορούμε και πάλι να αισιοδοξούμε», ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Μακεδονίας-Θράκης, Θεολόγης Βύρων, εξέφρασε μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ, την ικανοποίησή του για την εξόρμηση των Βορειοελλαδιτών ταξιδιωτών τη φετινή τουριστική σεζόν, υπογραμμίζοντας ότι «ξεπερνούν κατά πολύ σε αριθμό τους 50.000 αυτοί που ψήφισαν φέτος τις οργανωμένες εκδρομές, όταν πέρυσι ο αριθμός τους δεν υπερέβαινε τους 20.000 συνολικά».
Μάλιστα, ο ίδιος διευκρίνισε ότι ο προαναφερόμενος αριθμός, αφορά στα οργανωμένα ταξίδια των Βορειοελλαδιτών μέχρι σήμερα και διευκρίνισε «βλέπουμε, βάσει των κρατήσεων που έχουμε, αλλά και του ενδιαφέροντος που εκδηλώνετε, επιμήκυνση της τουριστικής θερινής περιόδου, αφού μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου, θα συνεχίσουν να σφύζουν από ζωή, οι προορισμοί όπως Χανιά, Μύκονος, Σαντορίνη και Ρόδος».
«Ο Έλληνας φέτος έδειξε με τη συμπεριφορά του ότι το ταξίδι είναι στο DNA του και – αν και το στερήθηκε για κάποια χρόνια, με αποκορύφωμα πέρυσι οπότε και επιβλήθηκαν τα capital control – επανήλθε δριμύτερος, δαπανώντας μάλιστα και αξιοσέβαστα ποσά», επισήμανε ο κ. Βύρων. Πρόσθεσε, βέβαια, ότι «το προσφυγικό στη χώρα μας, αλλά και τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε χώρες της Ευρώπης, ενέτειναν την ανασφάλεια των Βορειοελλαδιτών εκδρομέων, οι οποίοι έδειξαν τη σαφή τους προτίμηση σε προορισμούς εντός των ελληνικών συνόρων».
Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε φέτος η προτίμηση που έδειξαν οι Βορειοελλαδίτες εκδρομείς για Χανιά, Μύκονο, Σαντορίνη και Ρόδο «με το ποσοστό αύξησης συγκριτικά με πέρυσι να ξεπερνά το 40%», ενώ «η απόφαση της Astra να εντάξει στο πρόγραμμά της δρομολόγια προς Πάρο, Μήλο και Σύρο, λειτούργησε ιδιαίτερα θετικά».
Πηγή : http://milosvoice.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...