24 Αυγ 2016

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι της 28 Αυγούστου για το Serifos Sunset Race

Σας περιμένουμε το Σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου στο 4ο Serifos Sunset Race για να ξαναζήσουμε μοναδικές στιγμές, να τρέξουμε την ομορφότερη διαδρομή και να κολυμπήσουμε στα μαγευτικά νερά της Σερίφου! 
Με αγώνες δρόμου, αγώνες κολύμβησης, παιδικούς αγώνες και προσθήκη διαδρομής 20χλμ για τους πιο απαιτητικούς δρομείς! Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής

Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το Serifos Sunset Race με τη συμμετοχή να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Δηλώστε συμμετοχή το συντομότερο καθώς την Κυριακή 28 Αυγούστου θα κλείσει το σύστημα online εγγραφών!

Οι νικητές των δρομικών αγώνων θα κερδίσουν γυαλιά ηλίου προσφορά του επισήμου χορηγού της διοργάνωσης, της Zero RH+. Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον αγώνα και διεκδικήστε αυτό το μοναδικό έπαθλο.

Η Zante Ferries, χορηγός μεταφοράς του Serifos Classic Sunset Race, προσφέρει 35% έκπτωση στα εισιτήρια προς και από τη Σέριφο για όλους τους συμμετέχοντες!
Προμηθευτείτε τον μοναδικό αριθμό για την κράτησή σας με τη συμπλήρωση της αίτησης στο serifosrace.com και επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων της Zante Ferries στο 210 4100211 για την έκδοση του εισιτηρίου σας.
Η Άνω Χώρα της Σερίφου είναι έτοιμη να υποδεχτεί όλους τους συμμετέχοντες στο Serifos Classic Sunset Race για ρακόμελα, κρασί και λαχταριστούς μεζέδες το τριήμερο της διοργάνωσης

Στο Λιβάδι της Σερίφου με εκκίνηση από την παραλία του Αυλόμωνα, μπροστά από το Calma-Drinks & Bites. θα πραγματοποιηθούν και φέτος οι κολυμβητικοί αγώνες του Serifos Sunset Race.
Με αγώνες ενηλίκων 1 και 3 χλμ και παιδικούς αγώνες 100 και 300 μ. Δηλώστε τώρα συμμετοχή Πηγή : Serifos Classic Sunset Race

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...