24 Αυγ 2016

Βάσεις 2016: Αυτά είναι τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών στις Κυκλάδες

Αγωνία τέλος για τους χιλιάδες υποψηφίους αφού το Cyclades24.gr δημοσιεύει τις βάσεις 2016 και τα αποτελέσματα των πανελληνίων στις Κυκλάδες με την κατάσταση επιτυχόντων με το Νέο και το Παλαιό Σύστημα εξετάσεων.Από σήμερα χιλιάδες υποψήφιοι γνωρίζουν αν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της αρεσκείας τους, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα ή θα ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους του χρόνου.
Από τα αποτελέσματα προκύπτει ότι μεγάλη ήταν η άνοδος στις ιατρικές σχολές με τα παιδιά να επιλέγουν τη σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρουν, ενώ με την παύση των διορισμών μεγάλη ήταν η πτώση στα παιδαγωγικά τμήματα που προ κρίσης ήταν μια από τις «αγαπημένες» επιλογές των υποψηφίων.
Υπάρχουν όμως και μερικοί υποψήφιοι που είδαν τα όνειρά τους να γκρεμίζονται για ένα μόλις μόριο… και ας συγκέντρωσαν 19.998 μόρια, αφού η Αρχιτεκτονική Αθήνας έχει βάση 19.999 μόρια!
Να σημειωθεί οτι στο ΕΠΑΛ Σύρου συμμετείχαν φέτος στις εξετάσεις, 52 μαθητές τελειόφοιτοι και πέρασαν σε σχολές προτίμησής τους οι 31. Το ποσοστό επιτυχίας και φέτος είναι αρκετά υψηλό και είναι 58,5%.
Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων και του διευθυντή κ. Νικόλαου Βουτσίνου εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους, σε όλους τους επιτυχόντες και τους ευχόνται καλή συνέχεια στις σπουδές τους και πάντα να έχουν επιτυχίες στη ζωή τους.
Οι βάσεις του 2016. Μπορείτε να τις κατεβάσετε εδώ:

ΓΕΛ ΝΕΟ

ΕΠΑΛ ΝΕΟ

ΓΕΛ – ΕΠΑΛΒ 10% 2014

ΓΕΛ – ΕΠΑΛΒ 10% 2015

ΓΕΛ – ΕΠΑΛΒ – ΠΑΛΑΙΟ

ΕΠΑΛ Α _ΠΑΛΑΙΟ

ΕΠΑΛ Α 10% – 2014

ΕΠΑΛ Α 10% – 2015


Πηγή : http://cyclades24.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...