10 Οκτ 2015

BOTILIA.GR O νέος τρόπος να αγοράζεις κρασί

Το botilia.gr είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του κρασιού φέρνοντας σε επαφή τους οινοπαραγωγούς με τους καταναλωτές και προσφέροντας υπηρεσίες ανακάλυψης και διάθεσης των καλύτερων κρασιών Ελλήνων μικρών παραγωγών σε τιμή οινοποιείου.
Η ομάδα του botilia.gr αποτελείται από έμπειρους οινολόγους και sommeliers που εφαρμόζοντας τον αλγόριθμο ανάλυσης που έχει αναπτυχθεί, επιλέγουν ανάμεσα σε εκατοντάδες ετικέτες τα καλύτερα κρασιά που ικανοποιούν τα αυστηρότερα ποιοτικά κριτήρια ώστε να διατεθούν στα μέλη του botilia.gr.

Το οινόφιλο κοινό αποκτά άμεση πρόσβαση σε κάποια από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά που μέχρι πρότινος ήταν δυσεύρετα και πιθανά άγνωστα.  Μεταξύ αυτών βρίσκει σπάνια κάποιες φορές συλλεκτικά κρασιά απευθείας από τα κελάρια των κτημάτων. Παράλληλα, οι καταναλωτές επωφελούνται από τις σημαντικά χαμηλότερες τιμές των προϊόντων καθώς αυτά διατίθενται στην τιμή που θα τα αγόραζε κανείς από το οινοποιείο αλλά και από τη μοναδική ευκολία πραγματοποίησης της παραγγελίας και παραλαβής των κρασιών στο σπίτι. Η αυστηρή επιλογή των κρασιών που διατίθενται μέσω της πλατφόρμας από ειδικούς, παρέχει ασφάλεια στην επιλογή καθώς ο καταναλωτής γνωρίζει ότι διαλέγει πάντα ανάμεσα στα καλύτερα του είδους τους.
Το botilia.gr ήταν ανάμεσα στους βραβευθέντες του 5ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας.
Ο Διαγωνισμός αποτελεί δράση του προγράμματος NBG Business Seeds​ για τη στήριξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το NBG Business Seeds.
Πηγή : http://kourdistoportocali.com

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...