30 Σεπ 2015

Εργαστήρια κινηματογράφου στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Το Εργαστήριο Τεχνολογίας (UTech Lab) του Ιδρύματος Ευγενίδου διοργανώνει μια νέα σειρά συναντήσεων αφιερωμένη στα 120 χρόνια κινηματογράφου. Οι συναντήσεις απευθύνονται σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου, ενώ θα είναι ανοιχτές και για ένα γονέα ή συνοδό του μαθητή.
Η σειρά αποτελείται από 25 ενημερωτικές συναντήσεις και πέντε διαδραστικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι τον Μάιο του 2016.
Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τον παγκόσμιο και τον ελληνικό κινηματογράφο. Θα παρουσιασθούν η γέννηση και η εξέλιξη του κινηματογράφου μέχρι σήμερα και θα προβάλλονται σπάνια ντοκουμέντα. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για  τους ανθρώπους, τα καλλιτεχνικά κινήματα, αλλά και την εξέλιξη της τεχνικής του κινηματογράφου στα 120 χρόνια.
Οι μαθητές θα κληθούν να δημιουργήσουν το δικό τους μικρό βίντεο για την αγαπημένη τους θεματική ενότητα του κινηματογράφου, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο iMovie.
Επίσης τον Οκτώβριο, το UTech Lab διοργανώνει εργαστήρια για μαθητές σχετικά με διάφορα άλλα θέματα: έξυπνα κινητά τηλέφωνα, τρισδιάστατη εκτύπωση, animation, δημιουργία ιστοσελίδας, δημιουργία κόμικ, ρομποτική και φωτογραφία.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορεί κανείς να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του UTech Lab ή να καλέσει στο τηλέφωνο 210 94 69 694.
Πηγή : http://www.msn.com/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...