18 Απρ 2014

TOURVAS


-          Ααααχ ποιος να το φανταζόταν!!Από τα κατώγια της Αιόλου , στοιβαγμένοι μαζί με τόσα τόπια , μες στη σκόνη , να μας πιάνει και να μας αφήνει ο κάθε περαστικός , εδώ τώρα , στην κορφή της Χώρας , στο κάστρο αραχτοί , αγναντεύουμε το Αιγαίο!!
-          Μην το συζητάς , τύχη βουνό στην κυριολεξία! Από όσο μαθαίνω από άλλους , οι περισσότεροι έγιναν μαξιλάρες , στάσιμοι σε ένα πάγκο , άντε σε έναν καναπέ στο τσακίρ κέφι, να κάθεται πάνω τους κόσμος και ντουνιάς μέχρι να σκάσουν!
-          Εμείς ήδη έχουμε γυρίσει δύο νησιά , έχουμε ανέβει σε βέσπα , σε πλοίο , σε λεωφορείο και τρένο , έχουμε γεμίσει και αδειάσει δεκάδες φορές και έχουμε πάει και για μπάνιο!
-          Αμ το άλλο , δεν το είπες! Έχουμε δει την ανατολή , τη δύση , μας έχει φυσήξει ο αέρας , έχουμε γεμίσει άμμο , χορτάρια , κοχύλια , μοσχοβολάμε θάλασσα, μυζήθρα , σύκα και κρασί! Πες  τα και αυτά!
-          Τώρα που το λες , σήμερα με κάτι μπισκότα με στούμπωσε η μικρή και ένα μπουκάλι νερό, πετσέτα , μαγιό και έξω από την πόρτα! Εσένα ο άλλος τι σου έβαλε?
-          Cd player , δισκάκια , ένα παγούρι και δύο τοστ!
-          Που πήγαν τώρα και μας άφησαν έτσι αραχτούς?
-          Να βγάλουν φωτογραφίες τη θέα!
-          Μετά που είπαν ότι θα πάμε? Τα λέγαν πάνω στη βέσπα και με τον αέρα δεν άκουγα τίποτα!
-          Στην Ψιλή Άμμο νομίζω! Ξέρεις , εκεί που γεμίζουμε άμμο , στο πι και φι!
-          Ωχ ναι , αλλά είναι τόσο ωραία ,χαλάλι της!
-          Ωπ, να‘τοι έρχονται!! Κάνε πως δεν τρέχει τίποτα!
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...