13 Οκτ 2013

Φωτογραφίες της Ευαγγελίας Μαγουλά δημοσιεύτηκαν στο λεύκωμα του πανκυκλαδικού διαγωνισμού φωτογραφίας «Ανδρέας Εμπειρίκος».

 φωτογραφίες της Ευαγγελίας Μαγουλά δημοσιεύτηκαν στο λεύκωμα του διαγωνισμού

Ο Δήμος Ανδρου και το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού & Αθλητισμού διοργάνωσαν στις 17 Αυγούστου 2013, στις 20.00 στη Χώρα της Άνδρου, την  εκδήλωση όπου απονεμήθηκαν  τα λογοτεχνικά βραβεία «Ν.Θέμελης» τα οποία θεσμοθετήθηκαν από τον Δήμο Ανδρου το 2012. Η απονομή των βραβείων έλαβε  χώρα κατα την διάρκεια  σειράς εκδηλώσεων που πλαισιώθηκαν  και με τήν συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Σημειώνουμε ότι η ανακοίνωση του λογοτεχνικού βραβείου «Ν.Θέμελης» έγινε στην διάρκεια εκδήλωσης του περιοδικού «Αναγνώστης» στο Μέγαρο Μουσικής τον Ιούνιο, όπου και απονεμήθηκαν τα λογοτεχνικά βραβεία του περιοδικού για το 2013. Η επιτροπή λογοτεχνικών βραβείων του ηλεκτρονικού περιοδικού «Αναγνώστης», αποφάσισε να απονείμει το λογοτεχνικό βραβείο στον κ. Κοροβίνη Θωμά , για το έργο του «΄55».

Στις 17 Αυγούστου, στην ίδια εκδήλωση, απονεμήθηκαν  και τα βραβεία του μαθητικού λογοτεχνικού διαγωνισμού που θεσμοθετήθηκε από το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Άνδρου το 2012 και το βραβείο φωτογραφίας «Ανδρέας Εμπειρίκος».


 φωτογραφίες της Ευαγγελίας Μαγουλά δημοσιεύτηκαν στο λεύκωμα του διαγωνισμού

Στον φωτογραφικό διαγωνισμό συμμετείχε και η μαθήτρια λυκείου από το νησί μας την Σέριφο Ευαγγελία Μαγούλά και διακρίθηκε για το έργο της της αξίζουν συγχαρητήρια  

Ο λογοτεχνικός διαγωνισμός διεξήχθη με την συμμετοχή μαθητών από σχολεία της Άνδρου και αφορούσε και τις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης, Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια, ενώ ο φωτογραφικός διεξήχθη σε παγκυκλαδικό επίπεδο.

Στα πλαίσια της ίδιας διοργάνωσης και στις 21/8/2013 , στις 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου, παρουσιάστηκε από τον κ. Κοροβίνη ομιλία με θέμα <<Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΜΙΑ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ>> και φωτογραφικό υλικό από τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης.
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...