22 Μαρ 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ-ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ

Εδώ και 15 χρόνια ίσως και πιο πολλά βιώνω άθελα μου,την βία που μου ασκούν με τις απεχθείς ελεεινές πράξεις τους μια ομάδα ,ίσως και ένα μεμονωμένο ψυχικά διαταραγμένο άτομο που με μανία ρίχνει φόλες όπου σταθεί και όπου βρεθεί αποδεκατίζοντας τα ήδη δεινοπαθούντα μικρά ζώα του νησιού,που εμείς οι "άλλοι " οι μαλάκες ,προσπαθούμε να περιθάλψουμε.

Πολλοί έκλαψαν κατά καιρούς με μαύρο δάκρυ χάνοντας γατιά αλλά και μεγαλόσωμα σκυλιά.
Το ανθρωπάριο αυτό,χτύπησε και πάλι, έριξε φόλες στα Λειβαδάκια (αγαπημένη του περιοχή...) ,περιοχή ξενοδοχείου "Νόστος"υποθέτω.
 
Τέτοιοι τύποι μας έκαναν πρωτοσέλιδα πρίν 10 χρόνια όταν γέμισε το νησί αρουραίους ελλείψει γατών.Νομίζω ότι δεν πάει άλλο.

Ο άνθρωπος αυτός είναι διαταραγμένος και έχω σκοπό να τον σταματήσω με ένδικα μέσα.
Ως έκ τούτου αναζητώ έγκυρες πληροφορίες και την βοήθεια όποιου θέλει να γλιτώσουμε από τον ψυχικά ανισόρροπο και να τον πάμε πακέτο στην Σύρο. Ακόμα και ανώνυμα στέλνετε μήνυμα στο 6972105101   Η Στο giannisserfanto@gmail.com

Πηγαίνετε επίσης στην Αστυνομία και καταθέτετε μήνυση κατ'αγνώστων.

Αν υπάρξει τεκμηριωμένη πληροφορία και μαρτυρία δίδεται αμοιβή.Θα ήθελα να πω πολλά ,αλλά δεν θα καταφέρω τελικά ούτε έτσι να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι κι έτσι σταματώ.

 Ακόμα και αν γλιτώσει από την δικαιοσύνη αφήνω τις ελπίδες μου στην θεία δίκη γιατί πόσο καλά μπορεί να περνάει ένας άνθρωπος στη ζωή του όταν τον πλησιάζουν μικρά γατάκια και σκυλάκια και αυτός απολαμβάνει να τα κερνάει θάνατο;Aπό αυτό έχει στην ψυχή του,από αυτό δίνει.


Καρχαρίας
Πηγή : 

to synoro blog

4 σχόλια:

  1. δν ηταν μονο λειβαδακια αλλα κ ολοκληρο το λιβαδι... χασαμε ενα δικο μας γατι κ ολα τα γατακια που ερχοταν στο καικι μας κ παιζαμε μαζι τους κ τα ταιζαμε... καθε μερα κλεινω τα ματια μου κ τα αυτια μου στο δρομο γτ οι περισσοτεροι θρηνουν ακομα για τις ψυχουλες κ δε θελω να βλεπω τα ζωακια που υποφερουν... αμα πιαστει αυτος κ οι συνεργοι του - γτ ενα ατομο δε γινεται να ειναι ταυτοχρονα σε 2 μερη- να τους δωσετε να φανε αυτοι τη φολα να δουν ποσο υπεφαεραν αυτες οι ψυχες εως θανατου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην ειστε και τοσο σιγουροι οτι προκειται για "εναν η δυο τυχαιους ψυχασθενεις".πικρη πειρα με κανει να υποπτευομαι πιο...επισημα και οργανωμενα πραγματα...καποιοι μπορει να θεωρουν οτι τα ζωακια βλαπτουν επαγγελματικα συμφεροντα.καμια φορα,ακομα και "φορεις" ενος τοπου μπορει να συμφωνουν.βαζω πολλα μπορει γιατι δεν ξερω τιποτα για την υποθεση σας και ισως να προκειται οντως για ψυχασθενεις.οπως και να'χει,μια καλη αρχη ερευνας ειναι το τι χρησιμοποιουν για τους φονους.σε μικρο μερος ειναι πιο ευκολο να βρεις απο που αγοραστηκε τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ασ ελπισουμε να βρεθει μια ακρη ιδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...