15 Μαΐ 2012

Όλα τα πρακτικά - Bόμβα Καμμένου έριξε ο Α.Σαμαράς - "Σημεία σύγκλισης" βλέπει



Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Προεδρία της Δημοκρατίας τα πρακτικά της σύσκεψης του κ. Παπούλια με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς (Σαμαρά, Τσίπρα, Βενιζέλο) και μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρ. Ζώης ζήτησε από την Προεδρία να παραλάβουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τα πρακτικά της συνάντησης του κ. Καμμένου με τον Πρόερδρο της Δημοκρατίας. ----------------------------------------- Βόμβα Καμμένου έριξε ο Α.Σαμαράς σε δηλώσεις του μετά την σύσκεψη, επιβεβαιώνοντας απόλυτα αυτά που γράφαμε το πρωί.





Υποστήριξε ότι οι όροι που έχει θέσει ο Π.Καμμένος και τους οποίους έχει δώσει γραπτώς στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφήνουν περιθώρια συνεργασίας για την δημιουργία κυβέρνησης. Κάτι που το defencenet.gr, είχε πρώτο σημειώσει από το πρωί σήμερα, αλλά πάντως είχε απορριφθεί από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γιατί δεν είχαν γίνει δεκτοί οι όροι Καμμένου, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά πριν λίγο ο Α.Σαμαράς είπε άλλα: Ότι "συζητείται η πρόταση Καμμένου". Γιατί: Έθεσε τρεις προϋποθέσεις βάσει των οποίων θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης αν υπήρχε κίνδυνος χρεοκοπίας, κίνδυνος κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος ή κίνδυνος στα εθνικά θέματα. αν υπάρχουν τέτοιοι κίνδυνοι, τότε θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση ειδικού σκοπού για λίγους μ΄νες!





 Αύριο, πάντως, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας θα συναντηθεί με τον τον Π.Καμμένο σε μία κατ'ιδίαν συνάντηση, χωρίς την παρουσία πρακτικογράφων. Κάτι λέει αυτό, αλλά το ερώτημα παραμένει: Πως είναι δυνατόν να πάνε σε μια τέτοια κυβέρνηση, όταν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει τεράστια λαϊκή αντίδραση με ανεξέλεγκτες συνέπειες; Κάτι που απασχόλησες τους τρεις σήμερα στην σύσκεψη με τον Κ.Παπούλια. Πρακτικά, το μόνο που φοβούνται είναι η εσωτερική ασφάλεια. Φοβούνται νεκρούς... Η σύσκεψη ορίστηκε για αύριο το μεσημέρι στις 14.00 όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων ζήτησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

 Πριν από την σύσκεψη θα δει κατ'ιδίαν και χωρίς να τηρηθούν πρακτικά τους πολιτικούς αρχηγούς. Όλους, πλην Χρυσής Αυγής. Για τους πολιτικούς αρχηγούς, το 7% των πολιτών δεν έχει λόγο σε μια τέτοια κρίσιμη διαβούλευση. Φαίνεται ότι κάποιοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την ισχυροποίηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αφού αυτού του είδους η ... απομόνωση μόνο ευεργετικές συνέπειες μπορεί να έχει για ένα κόμμα που δεν έχει βεβαίως κυβερνητικά χαρακτηριστικά, αλλά χαρακτηριστικά διαμαρτυρίας. Εν πάση περιπτώσει, όλοι πλέον μιλάνε για κυβέρνηση "τεχνοκρατών-προσωπικοτήτων". Μια κυβέρνηση ίσα-ίσα για να πάρουν τα λεφτά οι τραπεζίτες και να ψηφιστούν τα μέτρα 11,5 δισ. τον ερχόμενο Ιούνιο, λέμε εμείς..
defencenet.gr
.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...